Saturday, November 8, 2008

Kenduri

Hari ni pergi kenduri kawin kawan ayah, Prof Che Husna Azhari, kat bangi. Sape yang ajar English form One kenal la dengan nama ni sebab one of her short stories is studied by all form one students kat satu malaya ni untuk literature, Of Bunga Telur & Bally Shoes.As for me, best jugak la kenduri yang dia buat. Lain dari yang lain. Selain dari nasi, tuan rumah juga menyediakan kebab daging yang panas-panas plus my fave char koew teow pun dihidang panas2 dari kuali. Me and Ajib pun seronok jugak sebab tgk makanan yang pelbagai jenis. Roti jala ada, ABC, cendol and nasi ayam.. best kan...nasi pulak lauk gulai rebung kambing, ayam goreng berempah, acar sayur dan sambal.. Uihh, ntah brape riban dia habiskan utk makanan je. Kaunter makanan pulak ada dalam 2 station. Seronok la kalau ada kenduri macam ni lagiiiii...:)

2 comments:

jj said...
This comment has been removed by the author.
wanee said...

you've been tagged ;P

 
template by suckmylolly.com