Friday, November 7, 2008

Ardini naik 'motor'

Lupa lak nak cerita yg hari ni Ardini naik 'motor'.. siap pakai helmet lagi. Helmet dia actually is bakul mainan dia. Tetiba jer mek tu buang semua toys dalam bakul dan letak bakul tu atas kepala. Wanee pun tanya la, Ardini buat apa. Dia pun jawab yang dia pakai topi dan nak naik motor. Ntah dari mana pulak dapat idea tu. Selama ni pun tak pernah naik motor apatah lagi pakai helmet. Last2, dia pun ambik batal bulat and duduk atas tu macam naik motor sementara bakul di kepala. Nak tergelak tapi buat macam tak tengok. Sekali tengok macam PAKCIK DIN BERAMBOI pun ader.. hehe.. Ada amik gambar dia tapi malas nak post kan... Biarlah tak menjadi tontonan ramai. Sebab nanti org tanya, anak sapa la tuh???

1 comments:

izuri98 said...

yo yati kje mana skang :)

 
template by suckmylolly.com